Abdullah ENGİN - Okul Müdürü

1967 Düzce´ de doğdu. 1976-1978 yıllarında Tuzla istasyon mahallesinde bulunan Avni Yukarıuç İlkokulunda 2.ve 3. sınıfları okudu. Darıca ortaokulundan 1982 yılında, Kartal End. Meslek lisesinden 1985 yılında mezun olduktan sonra

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makina Resim ve Konstürüksiyon Öğretmenliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu.

Beyoğlu End.Meslek Lisesinde ( Galata MTAL) 27 yıl her kademede görev yaptıktan sonra

İTO MTAL ( Tarihi Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi),   Katip Mustafa Çelebi MTAL ( Turizm Meslek Lisesi) ,   Hüseyin Avni Sipahi MTAL ( Ticaret Meslek Lisesi )´ de  Okul Müdürlüğü görevleri yaptıktan sonra okulumuzda 09 Ağustos 2023 tarihinde Okul Müdürü olarak göreve başladı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.