Tuzla Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Akademik ve etik standartları en üst düzeyde olan eğitim programı ile çağdaş, özgür ve mesleki alanda fark edilebilen niteliklere sahip elemanlar yetiştirerek yurt içinde ve yurt dışında saygın ve örnek bir okul olmayı amaçlamaktayız.

Misyon: İlköğretim mezunu olup, meslek eğitimi almayı tercih eden kişilere; çağdaş, özgür, mesleğinin gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, günümüzün teknolojisinde üretken olabilecek, Atatürkçü, yeniyi denemekten korkmayan, yaratıcı, girişimci ruha sahip, organizasyon yeteneği olan, ülke kalkınmasında kendi emeğinin önemini fark edebilen, sorumluluk sahibi, mesleki alanda rekabet gücüne sahip, emsallerine örnek teşkil edebilecek, BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Servis ile gelmek isteyen öğrenciler için Servis hizmeti vardır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz KIZ MESLEK LİSESİ dir.

WEB - https://tuzlabistmtal.meb.k12.tr

Adres - Aydınlı Mah. Aydınlık Cad Eylül Sok. No49 Posta Kodu34953 Tuzla /İSTANBUL

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - TUZLA İLÇESİ AYDINLI MAHALLESİ

Ulaşım TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI MEVCUTTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 KM İLÇE MERKEZİ