Tarihçemiz

02.10.2017 3642

Okulumuz 2003 yılında 110 öğrenci ve 2 bölüm ile eğitim öğretime faaliyetlerine başlamıştır. Her dönem artan başarı ve istek sonucu çevrede aranan özel bir konuma sahip hale gelmiştir.

    

Okulumuz Anadolu meslek porgramında 5 alanda (Moda Tasarım Teknolojisi - Çocuk Gelişimi ve Eğitimi – Bilişim Teknolojileri – Grafik ve Fotoğrafçılık -- Yiyecek içecek Hizmetleri) olmak üzere 1010 öğrenciyle eğitim öğretime devam etmektedir.

Tüm bölümlerden mezun olan öğrencilerimiz hem kendi bölüm ve alanlarında iş bulabilmekte ve aynı zamanda büyük çoğunluğu üniversitede eğitim öğretime devam etmektedir.

          Okulumuzda 6 idareci (Müdür, 5 Müdür Yard.) ile birlikte  kadrolu,sözleşmeli ve görevlendirme dahil 73 kadrolu öğretmen bulunmaktadır.

         2020-2021 eğitim-öğretim yılı itibariyle okulumuzda 30 derslik, 12 atölye, 1 kütüphane, 1 konferans salonu ve 1 fen bilimleri laboratuvarı bulunmakta olup müdürlüğümüze bağlı Çocuk Gelişimi Uygulama Anaokulu adı altında okul öncesi eğitimi ile okulumuz Mesleki Açık Lise kapsamında Mesleki Eğitim Programları da mevcuttur.